Конфигурирай сам

Ние вярваме, че всеки компютър трябва да бъде уникален, точно както сте вие. С нашия инструмент за персонализация, вие имате възможността да създадете перфектната компютърна конфигурация, която отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Конфигурирай своят мечтан Build

Обща сума: 0.00 лв.
Добави в количката
×

Първата стъпка към създаването на вашата уникална конфигурация е да изберете основа. Изберете между геймърски компютър, професионална работна станция или офис компютър, в зависимост от целите, които искате да постигнете.

Сега е време да изберете компонентите, които ще включите във вашата конфигурация. Изберете процесор, графична карта, оперативна памет, хард диск и други компоненти според вашите изисквания и бюджет.

Добавете последните докосвания към вашата конфигурация, като изберете гейминг периферия, монитор, звукова система и други аксесоари, които ще направят вашия компютър перфектен за вашия стил и нужди.

Сега дойде време да персонализирате вашата конфигурация със стилни корпуси и RGB осветление. Когато сте доволни от вашата селекция, добавете конфигурацията във вашата кошница и завършете поръчката.

Имате нужда от помощ?

Не забравяйте, че нашият екип от експерти е тук, за да ви консултира и ви помогне с всички въпроси, които имате по време на процеса на конфигуриране. Ние вярваме, че всеки заслужава персонализиран компютър, който да му помага да постигне най-доброто в сферата на гейминга, творчеството или работата. Направете вашата уникална конфигурация днес и се наслаждавайте на персонализираното си изживяване с Maxfps!

  • 087 660 6621
  • Email: info@maxfps.bg